rólunk

Hogyan tud valaki egy adott tevékenységből komoly profitot szerezni? Hát úgy, ha profi abban amit csinál. Ha tőzsdézik, jó részvényeket vásárol, ha pókerezik, profin játszik, ha sportfogad, jó fogadást köt. Egy profi sportfogadó kiválaszt magának egy cél réteget, általában kis ligás csapatokat, és megszállottan elemzi a statisztikákat, jó forrásból gyorsan szerez információt. Ha ezzel valaki éveken keresztül foglalkozik és tehetsége van hozzá, igen komoly összegeket nyerhet. Ma már sokan foglalkoznak sportfogadással, lehet te is kaptál már tippeket, de mégsem váltotta be az ígéretet. Ha találsz egy hiteles tipp adót, akkor szerencséd van. Egy jó tipp adónak lehet jó azonban kevésbé jó hete, de hónapokban nézve meg is többszörözheti a pénzedet.

➡️A Bettrend mit tud, amit mások nem és hogyan profitál a sportfogadásból? 

Úgy hogy profik vagyunk a profi sportfogadás elemzők megtalálásában. Csapatunk évek óta a világ számos országából keres hiteles sportfogadás elemzőket, azok hosszú idejű kiértékelésével és tesztelésével foglalkozik. Számtalan külföldi elemzőt követtünk és teszteltünk. Nagyon sok dolgot kell figyelembe venni, egy elemző követese során, nyereség veszteség kilengéseit, szorzó változás gyorsaságát, hogy melyik oldalon lehet tenni a fogadásokat, stb.

Neked már nem kell ezeket az utakat kitaposni, mert megadjuk a lehetőséget, hogy az általunk szerzett, legtöbb profitot hozó elemzőket követhesd. Megadjuk az elemzőkhöz pozicionált bankroll menedzsmentet, megmutatjuk a legjobb módszert komoly profit beszerzésére. Továbbá segítünk abban is, hogy a nyereséges sportfogadási számlád ne limitálják le, amennyiben nagyobb összeggel fogadnál.

Olvasd el az oldalunkon vagy a Facebook oldalunkon az értékeléseket, és győződj meg arról, hogy valóban működik a szolgáltatásunk, ezáltal te is szert tehetsz ilyen szép kiegészítésre. 

➡️Írj nekünk, és megmutatjuk a helyes lépéseket, hogy élvezettel fogadj úgy, hogy közben pénzt keress.

próbáld ki most 7 napig ingyen